Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Петку Копривици награда Врбаса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 10. 2013.

Аутор: Д. Р. Извор: Политика

Петку Копривици награда Врбаса

Нашем дугогодишњем дописнику из Врбаса и са подручја Бачке, Петку Копривици, јуче је свечано уручена традиционална награда Дан општине Врбас, која се већ скоро седам деценија додељује, најзаслужнијим појединцима и установама, у част Дана ослобођења.

Њему је ово највише признање ове локалне заједнице додељено за вишедеценијски рад у штампаним и електронским медијима, посебно за текстове о Врбасу и Врбашанима, објављеним у „Политици“, као и за документарне телевизијске серије „Путујући Црном Гором“ и „Приче из комшилука“, које се већ десетак година емитују у програмима неколко регионалних и локалних телевизија у Србији, Црној Гори и Републици Српској.

Поред Петка Копривице, добитници Награде општине Врбас су Александар Суботин, свештеник Еванђеоске цркве у оближњој Куцури, за хуманитарни рад, Милорад Мажић, истакнути интернационални фудбалски судија, такође Врбашанин, и овдашња Основна школа „20 октобар“, која ових дана обел4ежава пет деценија постојања.

 

Коментари (1)

Остави коментар
суб

30.04.

2016.

Zorka Danlovic [нерегистровани] у 13:12

zorka.vatic@gmail.com

Dragi Petko,

Zivi dokaz si ti: marljivost,upornost i ljubav prema poslu koji obavljamo,uvek je dalo rezultate i naravno pbedjujemo.
Poznajemo se dugi niz godina i jedno izvesno vreme smo proveli,jako lep period u Vrbasu,koji ce meni ostati u jako lepom secanju.Naravno,govorim o najlepsoj umetnosti,a to je poezija i verujem da se i ti sa radoscu,a i sa setom prisecas tih lepih dana.
Veoma mi je drago,da si ostao veran,pre svega sam sebi,a onda i drugima.
To moze. uspeti samo onom ko ima dusu,voli ljude i ti si nam to dokazivao svih ovih godina,izvestavajuci nas sa veoma opasnih ratnih podrucja iz cele nama nekad drage vestacke tvorevine- JUgoslavije.Cestitam ti svim nagradama,ti si to zasluzio:-)Veliki pozdrav,tvoja prijateljica,Zorka Danilovic,"SRPKINJA,CRNOGORSKOG POREKLA".

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси