Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Караџић: Опомена због садржаја који не одговара стандарду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 12. 2013.

Извор: РТВ

Караџић: Опомена због садржаја који не одговара стандарду

Заменик председника Савета РРА Горан Караџић изјавио је данас да је то тело изрекло опомену РТВ-у због програмског садржаја који "не одговара уређивачкој политици и новинарским стандардима" и да та агенција "има ингеренције да у случају да процени да је дошло до кршења закона изрекне мере у складу са Законом о радиодифузији".

 

"Опоменом се, у складу са Законом о радиодифузији, скреће пажња емитеру да сличне пропусте не би требало више да чини", рекао је Караџић Танјугу.

Он је додао да је "следећа мера" јавно упозорење, које се изриче ако емитер понови нешто слично или другим чињењем прекрши закон".

"Али уверен сам да до тога неће доћи, с обзиром на досадашњи рад РТВ", рекао је Карадзић.

Он је истакао да РРА има ингеренције да у случају да процени да је дошло до кршења закона изрекне мере у складу са Законом о радиодифузији.

Карадзић је додао и да је менадзмент телевизије свестан да је начињен пропуст и да су "и они људима који су радили емисију изрекли мере у складу са својим правилницима".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси