Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ Нова почиње са емитовањем програма
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 12. 2013.

Аутор: Б. Б. Извор: Политика

ТВ Нова почиње са емитовањем програма

Још једна телевизија – ТВ Нова – почиње данас са емитовањем програма.

Засад само преко кабловске мреже, али се, на основу медијских најава, очекује да ће ова кућа поново конкурисати код Републичке радиодифузне агенције (РРА) за додељивање националне фреквенције, упражњене после гашења Телевизије Авала.

Горан Караџић, заменик председника Савета РРА, каже за наш лист да се још нико није пријавио на отворен конкурс за националну фреквенцију:

„Телевизији Нова, односно Nova.rs, издата је прошлог месеца дозвола за кабловско емитовање програма, и то на захтев кабловског емитера СББ. Нико се још није пријавио на конкурс за националну фреквенцију, који је расписан до 30. децембра”, каже Караџић.

Претходни конкурс поништен је 9. августа, јер ни ТВ Нова, ни ТВ Коперникус нису добиле довољан број гласова за доделу националне фреквенције.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси