Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Драшковић: Подршка Вучићу- једини кренуо да решава злочине!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 01. 2014.

Извор: Наше новине

Драшковић: Подршка Вучићу- једини кренуо да решава злочине!

Српски покрет обнове даје пуну подршку координатору служби безбедности Александру Вучићу, који је једини после 5. октобра 2000. одлучно кренуо у откривање до сада неоткривених злочина државног тероризма у Србији за време владавине Слободана Милошевића, изјавио је лидер те странке Вук Драшковић, поводом хапшења осумњичених за учешће у убиству новинара Славка Ћурувије.

Драшковић је новинарима рекао да се нада да ће Вучић наставити да „чисти“ државне институције и истрајати у акцији разјашњавања свих нерасветљених злочина, попут убиства судије Небојше Симеуновића и новинара Даде Вујасиновић и Милана Пантића.

- Данашња хапшења организатора, налогодаваца и убица Славка Ћурувије могла су се и морала догодити 2001, али и током акције „Сабља“ и 2006, када је чак и најављивано подизање оптужнице. Међутим, тадашњи политички лидери, шефови служби безбедности и њихови координатори одбијали су да се испоштује правда, крили су злочин и штитили злочинце - рекао је Драшковић новинарима после доделе награда активистима СПО-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси