Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жељко Митровић постаје владар музичке сцене
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 02. 2014.

Аутор: Звездана Миловановић Извор: Курир

Жељко Митровић постаје владар музичке сцене

Пинк је озбиљно решио да након раскида сарадње с „Гранд продукцијом“ постане владар музичког тржишта.

Како Курир сазнаје, уз „Браво мјузик“ спремају се још два велика концепта, па ће гледаоци моћи да уживају у емисијама „Војс“ или „Пинкове звезде“, у којима ће се тражити нови таленти, као и забавном програму „Делукс шоу“, у којем ће наступати само највеће звезде, попут Цеце Ражнатовић и Здравка Чолића.

Бесплатно

- Од петка ће „Браво мјузик“ бити емитован на сателиту и први пут после 15 година неће бити скремблован, већ ће бити потпуно отворен и доступан свима. За сва три гигантска шоу-програма која спрема Пинк биће ангажовано више од три стотине људи, а све ће се снимати у два огромна филмска студија у Шимановцима - наводи наш одлично обавештен извор и додаје:

- Александар Милић Мили, који је у Америци завршио економију и постао истински музички могул с вишемилионским тиражима и организацијом концерата на Маракани и Ушћу, биће идејни творац целокупног новог таласа и главни човек за све програме, који ће обухватати не само квалитетну народну музику већ све што вреди на естрадној сцени.

Он открива да ће крајем следеће недеље у Београд доћи 25 људи са чувеног Берлусконијевог канала Ћинкве, који ће заједно са Жељком Митровићем радити на сценографији каква није виђена на овим просторима и на којој ће моћи да позавиде и најбоље европске телевизијске станице.

Засад ћуте

У више наврата покушали смо да с власником Пинка и Милијем попричамо о великим пројектима, али остали су недоступни.

Сателитска платформа са 100 најбољих канала

Како Курир сазнаје, посебан подухват биће огромна сателитска платформа која се убрзано спрема, а чије се лансирање очекује 20. септембра. То ће бити највећи подухват у историји Пинка, зваће се „Пинк телеком“ и, осим у Србији и земљама из окружења, емитоваће се у целој Европи. План је да буде 100 канала, од чега ће 50 бити Пинкових, а 50 најпопуларнијих из региона. Биће доступан по изузетно ниској цени, како би свако могао да га себи приушти.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси