Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Николићевом боту уместо одговора
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 05. 2015.

Извор: Блиц

Николићевом боту уместо одговора

Са ботовима се не вреди расправљати. Поготово кад су безобразни и праве се луди као Вук Фатић, блиски сарадник председника Томислава Николића.

Зато ни редакција „Блица“ неће надаље ништа објашњавати Вуку Фатићу, координатору Службе за прогон медија у Николићевом кабинету.

Било би беспредметно, јер као и сваки бот, Фатић није ту да би нешто схватио. Фатић је ту да: 1) ни случајно не укључује мозак, 2) кликће на плусеве и минусе у коментарима, под паролом „сендвич и сок, а здрав разум јок!“.

Због тога лимитирани Фатић природно није квалификован, нити заинтересован за иоле нормалну размену мишљења. У таквом стилу је писана и његова најновија, јуче написана жалба на листове „Блиц“ и „Ало“ достављена Удружењу новинара Србије, у којој своје тврдње не поткрепљује аргументима, већ низовима упитника „???“ и ускличника „!!!“. Као да је какав тинејџер писао пост на Фејсбуку. Срамота.

„Блиц“ би баш волео да објави Фатићеву веома опширну ???!!! жалбу, али се ту нема шта објавити. Нећемо трошити наш простор и ваше време да бисте читали какo се бот Фатић прави луд тврдећи да Николић није фактички позвао на линч новинарке листа „Ало“ јер је у саопштењу Николићеве службе потенцирано њено презиме (а не презива се на „ић“) у вези са њеним пореклом из Призрена. И ви и ми смо паметнији од тога. (Ако желите, позивамо вас да цео текст жалбе прочитате на сајту УНСа, www.uns.org.rs је адреса.) Уместо тога, поново објављујемо ове злокобне фотографи је како бисмо подсетили јавност какав карактер је, нажалост, пожељан да бисте радили у кабинету председника Србије и критиковали слободне медије.

Марко Стјепановић, главни уредник „Блица“

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси