Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Више спорта и нови блогери
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 01. 2010.

Извор: Блиц

Више спорта и нови блогери


„Блицов” сајт www.blic.rs, лидер међу информативним сајтовима у Србији, награђен од међународног жирија као најбољи у региону за 2009. годину, редизајниран је и освежен новим садржајима. Много су богатији сегменти посвећени спорту, блог, галерије и видео садржаји.

Спортски садржаји, који се сада могу гледати и са посебне адресе www.blicsport.rs, обогаћени су много већим бројем вести из земље и света које се емитују током дана, интервјуима, коментарима, анализама, статистикама, табелама, календарима такмичења…

Читаоцима, посебно пасионираним кладионичарима, сада је доступан изузетно квалитетан лајв скор са читавим низом детаљних информација из фудбала, кошарке, тениса и других спортова популарних међу љубитељима клађења.

Блог је проширен, сада је велики број нових аутора, међу којима су глумица Ана Софреновић, музичар Марко Кон, спортски коментатор Небојша Вишковић, уредница дечјег и школског програма РТС-а Наташа Дракулић, мултимедијална уметница Милица Шујица, истраживачица медија Даница Радовановић, која управо ради на докторској дисертацији из области друштвених медија и дигиталних комуникација на Оксфорд интернет Институту, економиста либералног усмерења Александар Стевановић, директорка Завода за здравствено осигурање Светлана Вукајловић, водитељ Зоран Кесић и многи други.

Читаоцима „Блицовог” сајта је омогућено да се региструју и да сваким доласком на сајт издвоје оне области које их највише интересују, да изаберу временску прогнозу за свој град или да шаљу коментаре као регистровани читаоци. Такви коментари су графички издвојени у односу на нерегистроване посетиоце сајта.

Новина је и то што читаоци могу да оцене коментаре, а могу и да пошаљу реплику на коментар који је изазвао њихову пажњу.

На сајт је постављена рубрика која садржи фото-галерије из разних области - од спорта, забаве, занимљивости, до политике и економије. Убудуће ће бити више видео садржаја, а за све оне који желе да читају наше вести на мобилном телефону, у наредном периоду ће бити постављена платформа која и то омогућава.

Н. Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси