Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телевизија Смедерево се ипак приватизује
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 01. 2010.

Извор: Вечерње новости

Телевизија Смедерево се ипак приватизује


Смедерево - Иако је после отказане аукције за продају Телевизије Смедерево било незваничних најава да би локална самоуправа могла да задржи овај медиј као јавни сервис, нова аукција у Агенцији за приватизацију заказана је за петак, 29. јануар.

Процењена вредност капитала је 4.636 евра, а почетна цена 90.000 динара. Минимум инвестиција је 2,5 милиона евра. Ово јавно предузеће које је основала локална самоуправа 1994. године, има 39 радника и нема непокретну имовину.

Претходна аукција, због процедуралних пропуста, отказана је дан уочи датума за продају. Иако су запослени покренули иницијативу да град под окриљем задржи ову кућу. Наводно, за приватизацију је био заинтересован „конзорцијум“ локалних политичких странака на власти, али и бизнисмен и лидер групе грађана „Коалиција за боље Смедерево“ Милан Лукић. Лукић, који је већ купио локални недељник „Наш глас“ и Радио Смедерево, недавно је у програму ТВ Смедерево изјавио да ће купити и градску телевизију.

Ј. И.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси