Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Аукција РТВ Пожега 19. фебруара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 02. 2010.

Извор: Данас

Аукција РТВ Пожега 19. фебруара


Пожега - На аукцији заказаној за 19. фебруар у Београду, биће понуђено по седамдесет одсто друштвеног капитала пожешког радија и телевизије.

Процењена вредност Јавног информативног предузећа Радио Пожега је 4.278.000, а биће понуђено по почетној цени од 512.000 динара. Будући власник те радио станице, која има пет запослених, требало би да инвестира најмање 358.000 динара.

Вредност ТВ Пожега, која запошљава 20 радника, процењена је на 11.219.000 динара. На аукцији ће бити понуђена по почетној цени од 1.403.000 динара, уз обавезу власника да обезбеди најмање 321.000 динара за инвестиције.

Радио и телевизија некада су са градским биоскопом пословали у оквиру Културног центра, али од пре три године чине посебна јавна предузећа, чији је оснивач пожешка општина.

Н. К

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси