Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  „ПЛУС Д.О.О.“ купио ТВ Ваљево
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 02. 2010.

Извор: Преглед

„ПЛУС Д.О.О.“ купио ТВ Ваљево


Београд - На аукцији у Агенцији за приватизацију у петак су продата четири медија међу којима и Регионална телевизија Ваљево коју је купило предузеће „Плус д.о.о.“ из Обреновца за 147.000 динара.

Предузеће „Плус д.о.о.“ купило је Јавно предузеће за информисање и културу „Барајево“ за износ од 1,66 милиона динара. На аукцији је за 577.000 динара продата и Радио телевизија Врњачка бања купцу Миодрагу Радовићу, док је радио станица из Деспотовца продата за 39.000 динара Драгославу Стојановићу.

На аукцији је заједно са наведеним медијима продато укупно осам предузећа и остварен је укупни приход од 126,8 милиона динара. Вишу почетну цену, у односу на друга понуђена предузећа, имало је предузеће „Херцеговина“ из Равних Тополоваца које је за 120,8 милиона динара продато предузећу „Раца д.о.о.“ Компанија „Каблар механизација“ из Краљева за 900.000 динара отишлаје у руке Милоша Николића из Београда, док је предузеће „Ве енд Ве компани“ (В анд В Цомпанy) купио за 2,7 милиона динара Бранислав Милошевић из Београда.

Заједнички пакет акција Агенције за приватизацију и Акцијског фонда Србије у предузећу „ГМТ“ Јагодина купио је за 32.000 динара Груица Станковић из Рибара. Аукције још 25 предузећа су проглашене неуспешним, јер није било заинтересованих купаца.

Танјуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси