Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ускоро о Брадићевом Закону
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 02. 2010.

Извор: Курир

Ускоро о Брадићевом Закону


Београд - Уставни суд Србије ће о Закону о јавном информисању расправљати у првом тромесечју ове године и након тога ће донети одлуку!

Ово је најавила председница УСС Боса Ненадић, која каже да је расправа о том документу већ уврштена у план рада суда за прва три месеца 2010. године.

- Предлог за оцену уставности Закона о јавном информисању поднео је заштитник грађана Саша Јанковић. Суд је том предмету, с обзиром на то да је предлог овлашћеног предлагача, дао приоритет у раду. Одмах је достављен Народној скупштини на одговор, као што су и иницијативе које су подносили појединци такође достављене парламенту на мишљење - истиче Ненадићева, и додаје:

- Скупштина је доставила одговор и судија известилац припрема реферат за јавну расправу. Према плану рада суда за прво тромесечје ове године, Закон о јавном информисању унет је као закон о коме ће суд расправљати. Надам се да ће суд након јавне расправе убрзо донети одлуку - поручује Ненадићева.

М. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси