Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вишковић персона нон грата
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 03. 2010.

Извор: Ало онлајн

Вишковић персона нон грата


Познати спортски коментатор Небојша Вишковић објавио је да је Тениски савез Србије јуче раскинуо договор о њиховој сарадњи на предстојећем Дејвис куп мечу између Србије и САД („Арена“, 5-7. март), пошто је то захтевала породица Новака Ђоковића!

- Јуче ујутру су ме звали и казали да на интервенцију породице Ђоковић нећу моћи да радим на мечу Србије и САД. Разлог је то што сам ја наводно пошто-пото против Новака, зато што га мрзим и не желим му добро - казао је Вишковић агенцији „Бета“.

Иначе, Вишковић је требало да буде спикер на мечевима, на жребу и на свечаној вечери.

- Лично, то ме уопште не погађа, пошто ми то није животна жеља нити ми егзистенција зависи од тога. Заболело ми је што неки моћници поново демонстрирају силу и то пролази. Највише ми смета што се то дешава у мојој земљи - казао је Вишковић и признао да донекле разуме Тениски савез Србије.

- Знам какво они имају мишљење о мени и знам да сарадњу нису раскинули због наведеног разлога, него неких других игара. То, наравно, не значи да бих и ја поступио исто - казао је коментатор, који иначе ради на Телевизији „Спорт клуб“.

Вишковић је, такође, одлучно негирао да жели лоше најбољем српском тенисеру, већ да, напротив, о њему има изузетно позитивно мишљење.

- Иако фамилија Ђоковић све ради да се ја некако преврнем и почнем заиста да мрзим Новака, то се никада неће десити. Новака Ђоковића знам откад је имао 12 година и увек сам о њему причао у суперлативима - нагласио је Вишковић, којег ће као коментатор заменити Аца Стојановић.

ТСС није желео да коментарише случај, као што то нису желели да ураде ни у „Фемили спорту“.

Срђан га отерао и са РТС!

Ђоковићева породица одавно је у сукобу са Вишковићем, а отац другог тенисера света Срђан већ му је два пута замерио због наводног мањка подршке најбољем српском играчу. Претходно је породица Ђоковић тражила и успела да издејствује да не преноси мечеве Отвореног првенства Србије у тенису на каналима РТС-а, након чега је Вишковић напустио јавни сервис Србије.

Арменулић: Није Срђан лош!

- Не верујем да је Срђан Ђоковић интервенисао у ТСС-у да склоне Небојшу Вишковића с места спикера на мечу с Американцима. Не би то урадио, није он лош човек. У медијима га критикују, можда и с правом, али треба рећи да је од Нолета направио оваквог играча. Такође, мислим и да не може да приватизује Савез и да хоће, као и да нису истините приче да је Небојшу склонио и са РТС-а. Ипак, не знам тачне детаље сукоба, али ми је више вероватно да је РТС, који преноси тај дуел у „Арени“, хтео да ангажује свог новинара - каже Радмило Арменулић, уз констатацију да је за њега Вишковић најбољи тениски коментатор у земљи.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси