Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нова ТВ бомба!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 03. 2010.

Извор: Прес

Нова ТВ бомба!


Управни одбор ТВ Авала именовао је Жељка Митровића за специјалног саветника оперативног менаџмента, а први резултат ове одлуке је постављање Роберта Немечека за главног и одговорног уредника ове телевизије.

Како сазнаје Прес, после шест година дошло је до великог помирења између газде Пинка и једног од сувласника Авале и човека који је у златно доба процвата „ружичасте телевизије“ био уредник филмског и серијског програма и који важи за једног од најспособнијих ТВ уредника на овим просторима.

- Дефинитивно је одлучено да се ТВ Авала врати изворној концепцији у којој ће доминирати три сегмента - филмски и серијски програм, информатива и јак економски програм, који ће се на један популистички начин бавити економским темама, блиским обичном гледаоцу - каже извор Преса, близак Митровићу, и додаје:

- Жељко је дефинитивно убедио своје партнере у Авали да морају да праве емисије у којима ће обичан народ моћи да сазна како да заради новац, како га паметно уложити, у којима се неће досадно причати о форумима и округлим столовима и економији коју нико од гледалаца не разуме.

Место глодура преузима Роберт Немечек, а Авала ће врло брзо кренути у акцију скоцкавања програма који је близак обичном народу.

У изјави за Прес Жељко Митровић је потврдио да се помирио с Немечеком, који ће ускоро, поред Авале, преузети и нека задужења на Пинковим екстерним експозитурама - у Словенији и Бугарској.

- Тачно је, именован сам за специјалног саветника менаџмента, а Немечек ће ускоро кренути с радом. Нови концепт ТВ Авале неће претендовати да никоме „отима“ гледаоце, већ ће своју публику тражити највише међу оним „гледаоцима - спавачима“ који се изјашњавају да немају шта да виде ни на једној домаћој телевизији - каже Митровић, који није желео да прича о својим следећим саветима менаџменту Авале.

Ипак, како Пресс открива, Роберт Немечек, поред тога што ће бити главни и одговорни уредник ове српске телевизије, биће супервизор телевизије Пинк Си, која креће са радом 6. септембра 2010. у Словенији. Такође, Немечек ће исту ствар обављати и на телевизији Пинк Бугарска, која је планирана да стартује с програмом септембра 2011.

- Велики ТВ системи у суседним земљама (пре свега ЦМЕ, који у Словенији држи Поп ТВ и Канал А - прим. аут.) су већ у паници због уласка Пинка на нова балканска тржишта, посебно јер је тандем Митровић - Немечек осведочена комбинација која побеђује. Пинк Си дефинитивно стартује 6. септембра - закључује саговорник Преса, који је инсистирао на анонимности.

Прес сазнаје да Драган Јеличић, досадашњи уредник филмског и серијског програма Пинка за Србију, Босну и Херцеговину и Црну Гору, остаје на тој функцији, а да ће на пет сателитских канала на којима Пинк емитује филмове функционисати у тандему са Робертом Немечеком.

Антрфиле : Купљен „Аватар“


Како сазнаје Прес, Роберт Немечек управо се вратио из Лондона, где је са неколико великих филмских компанија закључио нове вредне уговоре.- Немечек је био у Лондону и потписао је уговоре са четири најјаче мејџор компаније о куповини највећих филмских хитова, тако да гледаоце ТВ Авале, али и Пинка, ускоро очекују бројне филмске посластице. Међу филмовима које је он капарисао налази се чак и „Аватар“, који ће, највероватније, бити врло брзо приказан на телевизији Авала - закључује извор Преса.

А. Јовановић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси