Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Забрањене честитке странака
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 03. 2010.

Извор: Данас

Забрањене честитке странака


Савет РРА о емитовању плаћених огласа за празнике


Београд - Савет Републичке радиодифузне агенције (РРА) донео је одлуку да није дозвољено емитовање честитки политичких странака, као ни њихових локалних одбора, у форми плаћеног огласа за Ускрс или друге празнике, речено је Данасу у РРА.

Одлука је, како наводе, у складу са Законом о радиодифузији, према ком је забрањено рекламирање политичких организација ван предизборне кампање.

У РРА објашњавају да се на овај случај односи и једна одредба Кодекса понашања емитера, која наводи да је „ван трајања предизборне кампање забрањено директно или индиректно рекламирати политичке организације и оглашавати њихове скупове, акције или манифестације било које врсте у којима се појављује њихово пуно или скраћено име“.

 Б. Ц.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси