Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Реаговање Бранке Ђукић на лични став Љиљане Смајловић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 04. 2010.

Извор: Данас

Реаговање Бранке Ђукић на лични став Љиљане Смајловић

Поштоване колеге, У вашем листу од понедељка, 19. априла, објављена су реаговања на интервју тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића, а једно од њих је прилог председнице Удружења новинара Србије Љиљане Смајловић, у којем је, успут, поменута и Новинска агенција Танјуг. Молим вас да објавите наш прилог на „реаговање“ Љ. Смајловић:


Реаговање


Поштована госпођо Смајловић,

Танјуг је довољно велики да би му могле нашкодити било чије, једнако велике амбиције, па и фрустрације. Танјуг не фалсификује своју биографију, тј. историју. Ласка ми чињеница што бивши главни и одговорни уредник мог омиљеног листа, Политике, цитира моју више пута јавно изречену констатацију да је Милошевић деведесетих година злоупотребио Танјуг за обрачун с политичким противницима. Мени, међутим, није пало на памет да оспоравам Политику зато што нисам делила исте вредности са Милошевићем или са неким уредницима тог листа. Ако је о томе реч. А, ако је ствар лична - предлажем да наставимо ово оног тренутка када и ја будем била бивша.

Бранка Ђукић, директорка Танјуга

Повезани текстови:
Шта је Вукчевић чекао деведесетих
Нека Тужилаштво само истражује
Вечерње Новости, УНС и РТВ Војводине не сарађују

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси