Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Тужилаштво тражи ново суђење
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 07. 2010.

Извор: Прес

Тужилаштво тражи ново суђење

Београд - Прво основно тужилаштво у Београду предложило је у жалби да се суђење шесторици навијача Патризана, због угрожавања безбедности новинарке телевизије Б92 Бранкице Станковић, понови пред новим судским већем и да се укине решење, којим је против њих претходно одбачена оптужница.



Судско веће Апелационог суда на челу председницом Златом Михајловић најавило је да ће одлуку о жалби тужилаштва донети наредних дана. Апелациони суд може да укине решење и наложи суђење, а може и да га потврди.

Први основни суд је 22. априла, пред почетак главног претреса, одбацио оптужницу и ослободио навијаче оптужбе за угрожавање сигурности новинарке, 16. децембра прошле године, на фудбалској утакмици Партизан - Шахтјор.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси