Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хловерка Новак-Срзић на челу ХТВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 07. 2010.

Извор: Дневник

Хловерка Новак-Срзић на челу ХТВ-а

Загреб - Програмски савет Хрватске радио-телевизије (ХРТ) именовао је Хловерку Новак-Срзић за привремену директорку програма Хрватске телевизије (ХТВ), након што је те дужности, на лични захтев, разрешен Домагој Бурић.




Нову директорку потврдило је шест чланова Савета, а пре гласања, оставку су поднеле чланице савета Сања Модрић и Марина Шкрабало. Оне су предлог в. д. директора Хрватске телевизије Мислава Стипетића да Хловерка Новак-Срзић буде именована за привремену директорку оцениле као „провокацију и врхунски безобразлук“, будући да ју је тај исти савет, почетком године, разреш ио места шефице Информативног програма.

Досадашњи директор ХТВ-а Домагој Бурић разреш ен је, на лични захтев, из здравствених разлога, иако поједини медији тврде да је његово место било уздрмано избором Јосипа Поповца за в.д. директора ХРТ-а.

Од разрешења целокупног руководства ХРТ-а на челу с Вањом Сутлићем, крајем прошле године, Хрватсли радио-телевизију води привремено руководство. Разрешење је уследило после бројних афера које су потресале ХРТкорупције, нарушених међуљудских односа и пада гледаности.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси