Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новине „24 сата” у 16 градова од 7. октобра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 09. 2010.

Извор: 24 сата

Новине „24 сата” у 16 градова од 7. октобра

Београђани већ четири године дан започињу уз бесплатне дневне новине „24 сата”, а крајем новембра прославићемо три године од како излазимо и у Новом Саду.



Од почетка августа читају нас и у Сурчину, а од 7. октобра сваког четвртка ће и становници још 14 градова у Војводини из наших новина сазнавати о дешавањима у њиховом граду, Србији, свету...За четири године излажења изградили смо имиџ препознатљивог градског листа и сваким даном освајамо симпатије читалаца сажетим и интересантним информацијама, као и модерним дизајном. Наше новине је у овој години дневно просечно читао 264.961 грађанин, а рекордна читаност постигнута је у петак 9. јула када је текстове прочитао чак 506.991 читалац.

Најчитанији месец био је јун са просечном дневном читаношћу од 311.522 читалаца. Поред Београда и Новог Сада, од 7. октобра прилику да читају наранџасте новине имаће и становници 14 градова у Војводини. Четвртком ће из наших новина сазнавати о дешавањима у свом граду, занимљивим људима, а баш као што су навикли Београђани и Новосађани, и њих ћемо водити на концерте, на пројекције филмова, у позориште, обавештавати о културним дешавањима и многим другим интересантним стварима.

Тираж у Новом Саду и у 14 градова у Војводини биће 65.000 примерака. Бесплатне дневне новине „24 сата” могу да се пронађу на стајалиштима градског превоза, тржним и пословним центрима, јавним гаражама, на факултетима, на Ади Циганлији... За четири године стекли смо широку читалачку публику. Истраживања су показала да су читаоци „24 сата” подједнако и мушкарци и жене, просечне старости 36 година, да живе у градским срединама и имају завршену средњу школу или факултет.

Са читаоцима комуницирамо и преко Фејсбук странице, која има 17.600 фанова и преко које организујемо бројне наградне игре, као и преко Твитера на којем нас прати 1.200 читалаца. Покренули смо и пројекат „е-24 сата” који омогућава нашим читаоцима да у својим омиљеним новинама уживају и на интернету. Хвала на указаном поверењу, видимо се ујутру или у боксу или у инбоксу.
М.Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси