Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Независни синдикати подржали одлуку компаније ВАЦ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 09. 2010.

Извор: Дневник

Независни синдикати подржали одлуку компаније ВАЦ

Асоцијација слободних и независних синдиката (АСНС) саопштила је данас да подржава понуду Медијске групације ВАЦ да 55 одсто свог власништва пренесе у уделе у капиталу запосленима у „Дневник Војводина пресу“ (ДВП).

Асоцијација слободних и независних синдиката сматра одговорном одлуку ВАЦ-а да се одрекне потраживања од 1,8 милиона евра и репрограмира преостали дуг и додаје да тај чин синдикалци сматрају показивањем корпорацијске одговорности и остваривањем народног капитализма у пракси.

 - Позивамо надлежне органе „Дневника“ да с пажњом размотре понуду ВАЦ-а у интересу запослених и опстанка и даљег одрживог развоја „Дневник Војводине прес“ и целе компаније“ - додаје се у саопштењу АСНС-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси