Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ножем на новинаре!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

26. 10. 2010.

Извор: Курир

Ножем на новинаре!


Рајко и Јагода Јацковић из Михајловца, таст и ташта ухапшеног Љубише Васића, изударали новинара Курира бранећи имовину - јавну кућу „Нина“

Смедерево - Правили репортажу, дочекао их нож!
Трагом приче о хапшењу Љубише Васића, власника ноћног клуба „Нина“, и још осам његових штићеница, репортери Курира пошли су у Михајловац, с оне стране аутопута код Смедерева, да раде свој посао, али уместо да се врате са причом, умало да остану без главе!

Испред клуба „Нина“, који се, иначе, води на Љубишину супругу Јелену Васић, напали су их њени родитељи Рајко и Јагода Јацковић.Док је Јагода витлала дугим, кухињским ножем, Рајко је закрвављеног ока из убитачног задаха испаљивао бујицу поганих речи:- Мајку вам ј...м! Па крв вам ј...м! П...а вам материна! Шта тражите овде. Знам ја вас новинаре! Шта је моја ћерка крива?

У неколико наврата ударио је новинара песницом у груди, а потом га је и шутнуо. Уз Јагоду, која је имала хладно оружје, храброст му је наврла, па је екипа Курира напустила поприште испред најпознатије јавне куће у смедеревском крају. Ко би објаснио Рајку Јацковићу да су новинари сада службена лица, да се напад на њих третира као кривично дело...

У другом делу села, испред продавнице, сасвим друга прича: насмејана лица сељана, уз незаобилазно пиво. Село бруји. Већини мило што су ухапсили Љубишу Васића и осам његових штићеница. Онако, српски: спрдају се.

- Човек је продавао љубав већ 13 година. Нико га није дирао. Кад Београд може да има геј параду, зашто Смедерево не може да има јавну кућу? - смеје се Миша.Његов пајтос Драган пита се како се после 13 година полиција досетила да је проституција забрањена:

- Хапсили су га већ неколико пута, пуцано је на њега, али су га увек брзо пуштали. Тако ће и сада. Ето њега за неколико дана. Долазили су му и политичари и из Пожаревца, Смедерева, Крагујевца, Београда... Јасно је да је имао дебелу заштиту. А курве, шта ће? Током дана су радиле на њивама и у винограду његовог таста Рајка, тог што вас је напао, а увече су се бавиле својим, најстаријим занатом.Смедеревска полиција данас би истражном судији требало да преда притворенике из Михајловца, а тада ће се знати и њихова даља судбина.

Антрфиле : Сеоска легенда

Тарифа у „Нини“ износиле је од 50 евра па навише. Михајловчани тврде да се Васић продајом љубави бавио од 1997, да је својевремено „држао и Молдавке, којима није дао да виде белог дана“. Међу осам ухапшених проститутки има девојака и из оближњих села, Врбовца, на пример, али и из Босне, Црне Горе...Сеоска легенда каже да је извесни Р. А. у „Нини“ спискао читаво богатство које је његова родбина зарадила „преко баре“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси