Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радионица за новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 11. 2010.

Извор: Дневник

Радионица за новинаре


Умрежавање

Група омладинаца из Зрењанина, старости од 15 до 25 година, имаће прилику да, у оквиру пројекта “Умрежавање”, учествује у радионицама о новинарству, веб-дизајну и музици. Овај пројекат финансирају Министарство омладине и спорта и град Зрењанин, а спроводи га локална Канцеларија за младе, у партнерству с Културним центром.

– Анализирајући Локални акциони план за младе, уочили смо да је недостатак информисаности међу омладином један од већих проблема, због чега смо ставили акценат на тај сегмент – изјавио је јуче координатор Омладинског инфоцентра Немања Голушин.

– Током новинарских радионица имаће прилику да сазнају како да шире информације које поседују.Пројекат је наставак стратешког рада на побољшању положаја младих у локалној заједници и има за циљ да оснажи петнаесторо полазника који ће се у будућности бавити информисањем својих вршњака и креирањем омладинске културне политике у зрењанинској Канцеларији за младе.

На радионицама, које ће се одржавати суботом, полазнике ће о финесама писаног, телевизијског и радијског новинарског заната упознати новинари “Дневника”, регионалног недељника “Зрењанин”, РТВ “Сантос” и други.

Ж. Б.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси