Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гокче тужио „Врањске новине“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 11. 2010.

Извор: Правда

Гокче тужио „Врањске новине“

Контроверзни врањански бизнисмен Горан Тасић Гокче тужио је власника и главног и одговорног уредника недељника „Врањске“ Вукашина Обрадовића за клевету због текста „У канџама мафије“.


Тасић, који је већ неколико месеци у притвору Окружног затвора у Врању, терети Обрадовића и Врањске да су у тексту објављеном 8. априла ове године „изнете нетачне тврдње да је Тасић покушао да убије народног посланика Нове Србије из Врања Радослава Мојсиловића“.

Обрадовић, коме је јуче ујутро уручен и судски позив, рекао је да „за све што је објављено у тексту има доказе, као и да је све оно што је Мојсиловић изјавио за ’Врањске’ потврдио и пред истражним судијом“.

–Не спорим Тасићу да, без обзира што је у притвору због изнуде и што се против њега воде два судска процеса због два покушаја убиства, има право да подноси тужбу. Мада је то апсурдна ситуација, појавићу се пред судом и доказати да су наводи из текста тачни – казао је Обрадовић, који је и председник Независног удружења новинара Србије.

Тасић у тужби наводи да Мојсиловића у време када је отет и месец дана пре тога није ни видео нити се чуо с њим, „а камоли да му је претио убиством“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси