Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Факултет дигиталних и нових медија отворен у Београду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 11. 2010.

Извор: Данас

Факултет дигиталних и нових медија отворен у Београду

Београд - САЕ Институт - лидер у образовању на пољу дигиталних и нових медија, отворен је недавно у Београду. Студентима из Србије и региона, који ће предавања почети да похађају у новембру, на овом престижном колеџу обезбеђена је квалитетна настава, тренинзи, као и пажљиво изабрана пракса из аудио инжењеринга и продукције, филмске продукције, веб дизајна и дигиталне анимације.

Факултет је опремљен најсавременијим уређајима и опремом, а стручни предавачи представиће опробан микс теоријских и практичних знања. Студије трају четири семестра, а могу се похађати и ванредно.

Посетиоцима на коктелу поводом отварања института добродошлицу је пожелео Ромy Хањатт, директор САЕ групе, а свим будућим полазницима је поручио да ова школа пружа јединствену могућност студирања по светским стандардима, као и најсавременије образовање у области дигиталних медија.

„Очекујемо да Београд постане наш регионални образовни центар у југоисточној Европи . Србија, са својом младом и талентованом популацијом треба да крене да заиста проучава и учи језик креативних медија, да разуме како да привуче публику користећи синергију која постоји између различитих сегмената тржишта, усаврши вештине производње садржаја и да за то узме део тог великог колача који се односи на медије и комуникације не само локално него и интернационално...“, истакао је он.

Нова школа ће се придружити импресивној мрежи 56 градова у којима САЕ Институт тренутно ради, укључујући Лондон, Њујорк, Берлин, Минхен, Париз, Милано, Истанбул, Мадрид, Атина, Сиднеј, Дубаи, Лос Анђелес, Сингапур...

Р. Ц.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси