Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нови уредници у НИН-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 01. 2011.

Извор: Блиц

Нови уредници у НИН-у

Недељник НИН саопштио је да је редакција овог листа појачана са четворо професионалаца, који ће уређивати области економије, света, културе и политике.

Дугогодишњи уредник економске рубрике у „Политици“ и оснивач листова „Економетар“ и „Бизнис“ Радојка Николић постављена је за уредника економије, а рубрику свет ће водити Дубравко Колендић, који је две деценије био дописник немачке агенције ДПА, а претходно се осим новинарством бавио и дипломатијом.

Досадашњи уредник културе у дневном листу „Данас“ Драган Јовићевић исту рубрику води од сада у НИН-у, док ће уредница политике бити Вера Дидановић, која је претходно радила у недељнику „Време“.

– Тим који се окупио у НИН-у, уз постојећу екипу, максимално ће изоштравати најважније друштвене и политичке теме, отварати најважнија питања, актуелне проблеме додатно анализирати и продубљивати, уз највиши степен поштовања професионалних стандарда – рекао је главни и одговорни уредник тог недељника Небојша Спаић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси