Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мања Грчић нови директор Б92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 02. 2011.

Извор: Прес

Мања Грчић нови директор Б92

За председника Извршног одбора директора Радиодифузног предузећа Б92, што је заправо функција директора, јуче је именована Мања Грчић, саопштио је председник Управног одбора Б92 Веран Матић.

„Мањино богато међународно и домаће искуство у телевизијској индустрији, новинарству и менаџменту сигурно ће допринети реализацији амбициозних пословних планова и даљем развоју телевизије Б92 на медијском тржишту Србије“, изјавио је члан Управног одбора Б92, који је до сада обављао ту функцију, Стефанос Пападопулос.

Мања Грчић је рођена 1979, а школовала се у Либији, Ираку, Замбији и Шри Ланки. Дипломирала је новинарство на факултету журналистике у Енглеској. Радила је као новинар у Би Би Си-ју, на ТВ Б92, била је саветник за односе са јавношћу у америчкој агенцији УСАИД, а на телевизији Пинк директор фирме „Медија систем“. Од 2006. постаје заменик директора Фокс телевизије, а од 2008. је у Словенији била на позицији директора националне телевизије ТВ3 Словенија, која припада МТГ (Modern Times Group), наводи се у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси