Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Напад на Курир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 02. 2011.

Извор: Курир

Напад на Курир


Челници Куршумлије Горан Бојовић и Зоран Лакић оптужили новинаре да шире медијски мрак! Наш лист једини имао извештача у сали општине

Куршумлија - Локални политичари напали Курир! Незадовољни писањем нашег листа, председник општине Горан Бојовић из Нове Србије и његов заменик Зоран Лакић прогласише Курир режимским листом који шири медијски мрак!

- Због цензуре штампе одавде не може да оде ништа што се не свиђа режиму у Београду. Не можемо да нађемо ниједне новине које нису режимске - рекао је Бојовић на тамошњој телевизији.

Његов заменик био је незадовољан тиме што смо написали да „руководство општине брани фотеље по сваку цену“.

- Тачно је да ми штрајком глађу бранимо легалну и легитимну власт, а не фотеље - рекао је Лакић.

У сали СО Куршумлија јуче је одржан скуп подршке локалној власти. Обраћајући се окупљеним грађанима, председник општине је рекао да је презадовољан одзивом грађана.

- Да вас је дошло мање, ми бисмо се повукли одмах. Докле год имамо подршку грађана, не можемо дозволити да се на власт врате они који, имајући подршку Министарства за локалну самоуправу, желе да задуже општину, а после оду у Београд и скуће се у „кругу двојке“ - рекао је Бојовић.

Заменик председника је подвукао да су радили домаћински.

- Када смо преузели власт, на рачуну је било 200 динара и милион евра дуга. Ми смо се понашали домаћински и сада имамо новца на рачуну као никада пре, али због блокаде рачуна не можемо да сервисирамо буџетске кориснике - рекао је Лакић и додао да се неће повући.

Антрфиле :Чињенице:

Криза у Куршумлији траје више од три месеца.Супротстављене су две коалиције.
Власт држи ДСС, НС, СРС, СНС и ГГ Покрет за Куршумлију.Опозиција су ДС, Г17 плус и СПС.Обе стране тврде да имају по двадесет одборника.
Скупштина има 37 одборника.Срам вас било.

Екипа Курира

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси