Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Награде за извештавање о европским интеграцијама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 02. 2011.

Извор: Политика

Награде за извештавање о европским интеграцијама

Награде за најбоље медијске прилоге о процесу европских интеграција у Србији за 2010. годину додељене су јуче новинарима, саопштено је званичном саопштењу Канцеларије за европске интеграције Владе Републике Србије .


Признање у конкуренцији „најбољи телевизијски извештај” добио је Горан Јањићевић за прилог о дивљим депонијама емитован на Радио-телевизији Србије, док је за најбољи новински извештај проглашен текст „Српска погача посна за Европу” Косте Рајевића.

Награду за најбољи радијски извештај добио је Иван Јовановић, новинар Радио Београда, за прилог о еко-иновативним пројектима који се финансирају из фондова Европске комисије.

Међу прилозима у локалним медијима победу је однео радио прилог Ане Симоновицове о могућности коришћења европских фондова за микрорегионе емитован у заједничкој емисији радио-станица Бач, Бачки Петровац, Кисач, Ковачица и Стара Пазова.

Прилог на РТВ Нови Пазар „Новопазарски џинс ускоро на тржишту ЕУ”, аутора Зорана Максимовића победио је међу прилозима у области малих и средњих предузећа.

Награду додељују Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије, Делегација Европске уније у нашој земљи и Ерсте банка.

В. М. Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси