Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Упад у РТС очима новинар
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 03. 2019.

Аутор: Стеван Костић, Наташа Ђулић Бановић Извор: РТС

Упад у РТС очима новинар

Демонстранти предвођени лидером Двери Бошком Обрадовићем упали су у суботу увече у зграду Радио-телевизије Србије тражећи да се укључе уживо у програм. Шта се све дешавало те драматичне ноћи у згради Телевизије, како су се понашали новинари РТС-а, како новинари других медија који су дошли да извештавају и да ли је РТС ту ноћ могао да има ванредни програм?

Новинари Јавног сервиса који су у суботу били у нашој кући, али и они који су из ње извештавали за друге медије, за емисију Око посведочили су о томе каква је била атмосфера током целе вечери.

За Око су говорили уредник Интернет портала РТС-а Зоран Станојевић, заменик уредника Интернет портала Радивој Мароевић, уредник Другог Дневника Душан Убовић, дежурни уредник у Деску те вечери Зорана Латиновић, шеф Одсека безбедност РТС-а Ненад Милуновић и новинарка телевизије Н1 која је извештавала са лица места Емина Ковачевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси