Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Станојевић: Сајт РТС-а је све време извештавао о упаду, нисам надлежан за ТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 03. 2019.

Аутор: ФоНет Извор: Н1

Станојевић: Сајт РТС-а је све време извештавао о упаду, нисам надлежан за ТВ

Уредник интернет портала Радио-телевизије Србије Зоран Станојевић изјавио је да је тај портал непрекидно извештавао о упаду у зграду Радио-телевизије Србије у суботу увече, али је признао да је мање информација о том догађају било у телевизијском програму јавног сервиса.

Када говоримо о мањку извештавања говоримо само о телевизији, а веб портал је константно извештавао о догађају, рекао је Станојевић на конференцији BBC у Београду о дигиталном новинарству.

Станојевић је рекао да је интернет портал РТС бележио раст посете читалаца у суботу увече када се десио упад у зграду РТС-а.

"Можда нисмо извештавали као неки други сајтови. Постоје ограничења када извештавате о себи, али није било недостатка информација о том догађају", истакао је Станојевић упитан о извештавању РТС у суботу увече.

Станојевић је рекао да је одговоран за рад интернет портала РТС и да не може да говори о другим рубрикама јавног сервиса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси