Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Мало пара за преносе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 03. 2011.

Извор: Дневник

Мало пара за преносе

Генерални секретар Скупштине Србије Вељко Одаловић није могао јуче новинарима да саопшти конкретан резултат разговора с представницима телевизија с националном фреквенцијом, везаних за директне преносе заседања, осим оцене да су били “конструктивни”.

На тендер за пренос скупштинских сесија, који је завршен 14. марта, нико се није пријавио, али су се у здању Скупштине јуче ипак појавили представници РТС-а, Прве српске телевизије, ТВ „Авала„ и Б-92.

Позив за појединачне разговоре биће упућен поново и оним медијским кућама чији представници јуче нису дошли – телевизијама „Пинк„ и „Кошава„.

– Чули смо предлоге медијских кућа које ћемо размотрити и покушати да изађемо у сусрет – казао је Одаловић, уз прецизирање да су представници телевизија као препреке за учешће на тендеру навели ниску цену и високе техничке захтеве.

Процедура би, како очекује Одаловић, требало да буде завршена у наредних седам до десет дана, с тим што се коначна цифра од 80 милиона динара, предвиђена буџетом за ове намене, неће мењати.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси