Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Колико грађана би поступило као узбуњивач Александар Обрадовић?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 10. 2019.

Аутор: В. Стојсављевић Извор: Данас

Резултати анкете

Колико грађана би поступило као узбуњивач Александар Обрадовић?

Чак 81 одсто грађана каже да би поступили идентично као узбуњивач Александар Обрадовић, када би се нашли у таквој ситуацији, показују резултати анкете спроведене на сајту Данаса.

Већина грађана, односно 81 одсто њих каже да би исто урадили да су били на Обрадовићевом месту, док 19 одсто њих сматра да не би, показују резултати анкете са питањем „да ли бисте и ви поступили исто као узбуњивач Александар Обрадовић?“, на којој је гласало 150 грађана.

Још више грађана одговорило је потврдно на ово питање, од 772 гласа на Фејсбук анкети, тачније 88 одсто њих, док је 12 одсто одговорило да не би поступили као узбуњивач из Ваљева.

Готово идентичан резултат био је на Твитер анкети, где је гласало 597 грађана. Од тога 87 одсто потврдно, док је 13 одсто грађана рекло како не би поступили исто у овој ситуацији.

Највише грађана изјаснило се да би урадили исто што и Обрадовић, на нашој анкети на Инстаграму и то чак 92 одсто њих, док је свега осам одсто рекло како не би тако поступили.

Много коментара је било на нашим анкетама и овог пута.

Један од грађана сматра да је непоходна храброст да би се овако поступило.

„Да би неко поступио као Обрадовић, мора бити храбар.“, гласи коментар на Фејсбуку.

Неки сматрају да је Обрадовић требало боље да обезбеди себе пре изношења информација у јавност.

„Гласала сам не, сматрам да бих све то паметније урадила. Када радиш на таквом месту и хоћеш да обелоданиш информације, прво осмислиш одступницу.“, написала је једна читатељка.

Поставили смо и додатно питање у анкети, које гласи „да ли мислите да ће тужилаштво покренути поступак против Бранка Стефановића?“, на које је одговорило 135 грађана, од чега 77 одсто њих сматра да поступак неће бити покренут, док 23 одсто ипак сматра да хоће.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси