Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Брнабић с члановима радне групе за медијску стратегију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 10. 2019.

Извор: Танјуг

Брнабић с члановима радне групе за медијску стратегију

Председница Владе Ана Брнабић састала се данас са члановима Радне групе за израду Нацрта медијске стратегије и са представницима медијских и новинарских удружења.

Наиме, радна група чији је мандат био обновљен на месец дана завршила је рад на усаглашавању отворених питања у том документу и предала га Влади 23. октобра 2019. године.

Чланови Радне групе обавестили су премијерку да су размотрили и препоруке и коментаре на Нацрт стратегије које је израдио експерт Европске комисије из Брисела др Франческо Шакитано.

У складу са договором, нови нацрт стратегије и извештај који се односи на коментаре експерта Шакитана биће достављени на мишљење Европској комисији, а по добијању мишљења очекује се завршетак процедуре за усвајање документа.Брнабић је захвалила члановима Радне групе на конструктивном раду у протеклих месец дана како би документ био усаглашен у складу са договором и истакла да је то још једна потврда да је процес усвајања стратегије инклузиван и транспарентан.

Она је такође захвалила и представницима међународних организација и партнерима, који су активно подржали цео процес усвајања стратегије

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси