Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лекар се извинио Куриру!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 07. 2011.

Извор: Курир

Лекар се извинио Куриру!

Нисам хтео да претим вашој новинарки нити да је вређам, рекао др Славко Томић - Нисам имао намеру да икога вређам, да претим или понижавам. Моје речи, због сплета околности и емотивног набоја мене и мојих пријатеља који су дошли на изрицање пресуде, добиле су призвук какав нисам желео. Жао ми је због свега што се десило испред суда, извињавам се - рекао је јуче доктор Славко Томић.

 

Инцидент се догодио у среду испред Палате правде, пошто је троје лекара, међу којима и др Томић, иначе начелник хирургије на „Бањици“, осуђено на по 15 месеца затвора због смрти Јелице Радовић на клиници „Децедра“.

- Дођи да ти ја кажем шта имам - у пролазу се тада доктор Томић обратио новинару Куриру, док су његови пријатељи, који су га окружили, упутили далеко теже речи.

Да је ипак све био „тренутак слабости“ и да доктор није кабадахија, показао је чим су се „страсти смириле“.

- Није требало тако да реагују. Упозорио сам их да сви треба да останемо прибрани, каква год пресуда да буде. Испало је онако како нико од нас није желео - џентлменски и крајње коректно објаснио је доктор Томић.

Извињење је прихваћено!

Ј. С.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси