Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Арежина нови директор ТВ Нови Сад
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 08. 2011.

Извор: Дневник

Арежина нови директор ТВ Нови Сад

Управни одбор Радиотелевизије Војводине именовао је Слободана Арежину за новог директора Телевизије Нови Сад, а Јожефа Клема за директора Радија Нови Сад, саопштила је прексиноћ РТВ.

Арежина и Клем су именовани на предлог генералног директора РТВ-а Синише Исакова, наведено је у саопштењу. Подсећа се да је директор Радио Новог Сада Јожеф Клем досадашњи вршилац те дужности и додаје да је нови директор Телевизије Нови Сад Слободан Арежина познат по ангажовању у више медијских кућа.

Арежина је у својој новинарској каријери радио за Радио Слободна Европа, био је директор и главни уредник београдског Студија Б, главни и одговорни уредник ТВ Авала, директор продукције у „Филмским новостима”.

Својевремено је напустио Студио Б након спора због интервјуа који је новинарка те телевизије Ивана Миљуш урадила са Ивом Пуканићем, власником листа „Национал”. Интервју није објављен.

„Нисам желео да пуштам дегутантне детаље који се односе на приватни жиовот јавних личности”, рекао је раније Арежина у интервјуу за НИН.

О том случају у Досијеу Независног удружења новинара Србије пише: „Због једног необјављеног интервјуа, на притиске су се жалили и уредник и новинар Телевизије Студио Б. Уредник Слободан Арежина говорио је о притиску савести, а аутор неемитоване емисије Ивана Миљуш о цензури„.

С. Н.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси