Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић и Рудан о томе чији су медији у Србији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2019.

Извор: Танјуг

Вучић и Рудан о томе чији су медији у Србији

Председник Александар Вучић приметио је вечерас, у емисији Хит твит на ТВ Пинк, да је он једини политичар који није тужио ниједне новине, нити једну телевизију. На то му је хрватска књижевница Ведрана Рудан, која је такође била гошћа, узвратила речима - "рећи ће да је то зато што су све новине ваше".

"Јесу, посебно оне што ми цртају мете по глави", додао је Вучић кроз иронију, а Рудан је наставила упитавши га који медији у Србији нису његови. Вучић је рекао да је телевизија Н1, која му није наклоњена, на каналу један, као и да је њен власник истовремено и власник Нове ТВ.

"Што се тиче Прве, не знам на који начин је моја, или О2. РТС је њихов, све људе су они поставили, ми ниједног нисмо сменили", рекао је Вучић.

На опаску да је Пинк, ваљда, његов, Вучић је узвратио да је Пинк телевизија Жељка Митровића.

Додао је да су он и Митровић добри пријатељи 30 година, а на провокативно питање - "да ли је Митровић ваш или сте ви његов", одговорио је иронично да је он Митровићев потрчко.

На то је главни уредник ТВ Хепи Миломир Марић, кроз смех приметио да је због тога код њега једном годишње, а код Митровића гост сваке недеље.

На то се и сам председник насмејао, што је Рудан прокоментарисала речима: "Насмејао се. Ући ће у српску историју. Пре него га убију, рећи ће - насмејао се".

На то је Вучић узвратио: "Сачувајте ове снимке, да не буде да неко није најавио".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси