Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телеком позвао Јунајтед групу да наставе преговоре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 01. 2020.

Извор: Бета

Телеком позвао Јунајтед групу да наставе преговоре

Компанија Телеком Србија је данас позвала "Јунајтед групу" да наставе преговоре о емитовању њених канала.

У саопштењу је Телеком навео да је формирао тим за преговоре са Јунајтедом, и да очекује да га Јунајтед у најкраћем року обавести о термину када би разговори могли да се наставе.

"Још једном замолили смо Јунајтед групу да до окончања преговора омогући кабловским операторима који послују под брендом Супернова, Радијус вектору и Коперникус технолоџи, а који су део групације Телекома Србија, да наставе са дистрибуцијом њених програма у складу с уговором који је био на снази до 31. децембра 2019. године", пише у саопштењу Телекома.

Та компанија сматра да је то најбољи начин да се заштити јавни интерес и интерес свих њених корисника и да "овакав предлог представља фер пословну понуду".

"Наша жеља је да постигнемо договор о новом уговору што пре и на обострано задовољство", навео је Телеком чији кабловски оператори од 17. јануара не емитују програме Јунајтед групе са образложењем да су понуђени неповољнији услови него што су били до краја прошле године.

"Јунатед група" тврди да је понудила исте услове Телекому и да држава на штету Јунајтеда омогућава Телекому монополски положај и спечава емитовање њене ТВ Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси