Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Наташа Миљковић од среде на ТВ Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 03. 2020.

Извор: Н1

Наташа Миљковић од среде на ТВ Н1

Позната телевизијска новинарка и ауторка Наташа Миљковић од среде ће се придружити тиму Н1 у свакодневном креирању емисије “Нови дан” која је на програму наше телевизије од 8 до 11 сати.

Наташа Миљковић је пристала да се прикључи нашем тиму и да са телевизије Нова С пређе на Н1 док су колегинице Миња Милетић и Марија Шехић на трудничком одсуству. Наташи изражавамо велику захвалност, посебно у тешким околностима корона кризе, када су нашим гледаоцима, као никада раније, неопходне поуздане и корисне информације и када очекују да новинари у њихово име постављају важна питања експертима и политичарима у трагању за релевантним одговорима. Наташа је врхунски професионалац са дугогодишњим искуством и верујемо да ће се одлично уклопити у већ уигран тим који свакодневно припрема трочасовни програм уживо са бројним гостима.

"У овим тешким временима дешавају се и неке лепе ствари, на телевизији Н1 у току је мали 'бејби бум', моје драге колегинице Марија и Миња су на својим трудничким одсуствима. Зато сам без оклевања прихватила позив колега са Н1 да им у овим данима кад имају највише посла, помогнем. Време је солидарности и част ми је што ћу, привремено, бити део сјајног и професионалног тима Н1 телевизије. Када маме реше да се врате на посао, кад прође све ово а дођу неки лепши дани, враћам се на телевизију Нова и емисију 'Међу нама'. До тада, чекам вас у Новом дану", поручује Наташа Миљковић.

Југослав Ћосић, програмски директор Н1, рекао је овим поводом да Наташу зна веома дуго.

"Њене професионалне способности познате су и осведочене у различитим изазовима у великим телевизијским системима. Радује ме њен долазак, макар и привремен и уверен сам да Н1 не само у времену здравствене већ и у времену дубоке кризе наше професије, добија озбиљно појачање", рекао је.

Телевизија Н1 је сваким даном све гледанија. Портал Н1 бележи више од милион посета дневно. То је јасна и недвосмислена потврда кредибилитета и поверења наших гледалаца И читалаца. Немамо намеру да то мењамо.

Телевизија Н1 и Нова С део су компаније United media.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси