Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Đorđe Milošević - "Rusija-pogled u budućnost"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

08. 10. 2012.

Đorđe Milošević - "Rusija-pogled u budućnost"

Spoljnopolitički novinar, dogogodišnji dopisnik iz Moskve Đorđe Milošević, 2012. godine objavio je knjigu,"Rusija-pogled u budućnost" u izdanju "Prometeja" iz Novog Sada.

 

Autor daje kraći pregled najaktuelnijih zbivanja u vezi sa raspadom Sovjetskog Saveza a zatim se osvrće na prilike u Rusiji tokom Jeljcinovog perioda. Najveću pažnju posvećuje političkim, društvenim i ekonomskim kretanjima tokom poslednjih desetak godina.

Milošević piše o predizbornim kampanjama za parlamentarne (decembra 2011), predsedničke izbore (marta 2012),  i ponovnom izboru Putina za predsednika države. Značajan prostor daje ruskoj svakodnevnici, međunarodnom položaju, odnosima sa Zapadom i Srbijom. Pozivajući se na zvanične izvore, analitičare, komnentatore, kao i na sopstvena zapažanja  i razgovore sa zvaničnicima, autor piše o perspektivama razvoja u narednom periodu.

Broj strana: 502
povez: tvrd
pismo: ćirilica
ISBN: 978-86-515-0751-2
godina izdavanja: 2012.
cena: 1.490,00 din

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi