Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Dragiša Petrović objavio nastavak knjige – Pečat vremena 2 , dokle bre više
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

07. 11. 2022.

Autor: M. Stojanović Izvor: UNS

Dragiša Petrović objavio nastavak knjige – Pečat vremena 2 , dokle bre više

Dugogodišnji novinar „ Radio Kragujevca“ i „Radio Beograda“ Dragiša Petrović i nekadašnji član Udruženja Novinara Srbije (UNS) objavio je knjigu „Pečat vremena 2 , dokle, bre više?“ Ova knjiga je nastavak istoimenog dela koje je Petrović objavio 2014. godine.

U knjizi se nalazi 370 tekstova koje je autor pisao u realnom vremenu.

Kroz ove tekstove, Petrović svedoči o najtežem periodu srpskog naroda u poslednjoj deceniji dvadesetog kao  i prvoj deceniji dvadesetprvog veka.

Petrović je za UNS rekao da se u knjizi nalaze komentari aktera vojnih i političkih događaja iz tog perioda, kao i komentari koje je autor knjige objavljivao u Politici, Večernjim novostima i drugim listovima.

Prema njegovim rečima „ Novinari su hroničari vremena , ali ne smeju da budu samo posmatrači, evidentičari zbivanja, već da „ kopaju teme “  i „izlažu i sopstvene stavove.

Knjiga „ Pečat vremena 2, dokle bre više“  može se  nabaviti kod autora, na broj telefona 064 26 46 040.

Izdavač je Centar za razvoj slobodne misli iz Kragujevca, a urednik je Nikola Srećković. Tiraž je 100, a ISBN je 978-86-902326-2-8. Knjiga je izdata u mekom povezu i ima 607 strana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi