Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Boris Pavlov - „Vrata sveta interneta“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

25. 09. 2014.

Boris Pavlov - „Vrata sveta interneta“

Novinar Novosadske televizije i sekretar Društva novinara Vojvodine (UNS) Boris Pavlov objavio je knjigu „Vrata sveta interneta“.

Knjiga „Vrata sveta interneta“ je priručnik za obuku u radu na računaru i na internetu.

Namenjena je onima kojima ovakvo znanje predstavlja izazov. Knjiga je pisana novinarskim, umesto jezikom inžinjera. U njoj se obrađuju i u praksi upoređuju sva tri raspoloživa računarska sistema: XP, Windows 7 i Windows 8.

„S obzirom na to da su se internet i računari već odavno preselili iz laboratorija i informatičkih kabineta u naš svakodnevni život, nameće se sasvim logično pitanje: Zašto isto toliko brzo i priče o ovom 'strancu u našoj kući' nisu napustile utabane staze stručne terminologije? Zato, hajdemo da zajedno rasklopimo ovu, naizgled tešku i komplikovanu nauku, a onda njene delove prosto smestimo u već postojeće okvire dovoljno bliskih iskustava, koje svako od nas već poseduje“, navodi se u uvodu knjige.

Izdavač: „Bistrica“, Novi Sad                                                                                

Kontakt:

Boris Pavlov, 064 08 07 911

Cena knjige kod izdavača je 1.200 dinara.

Komentari (1)

ostavi komentar
ned

03.01.

2016.

SVETOZARanonymous [neregistrovani] u 21:04

DAR

Knjiga "Vrata sveta interneta", jeste dar,savest, talenat i mogucnost. Knjiga koja je rezultat rada i promisljanja Borisa Pavlova i nesebicne zelje da pomogne i onima koji nisu dovoljno upuceni ili koje je informatcko vreme mimoislo tako reci pregazilo...Slobodno svi mogu naci oslonac bez stida,straha i neverice u knjizi -Vraat sveta interneta; koja ce im na jednostavan, jedinstven, tacan i precizan nacin pomoci da ovladaju materijom i stupe u elementarnu savremenu komunikaciju o kojoj su mislili mozda da je nemoguca misija, ali uz ovakvu knjigu sve ce se lako, brzo i jednostavno otvoriti kao zadovoljstvo i uspeh...Hvala Borisu na ovakvoj knjizi... Svetozar Savkovic

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi