Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Branislav Gulan, Danilo Tomić i Risto Kostov -„Vodič kroz zadrugarstvo Srbije“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

04. 07. 2017.

Izvor: UNS

Branislav Gulan, Danilo Tomić i Risto Kostov -„Vodič kroz zadrugarstvo Srbije“

Novinar, publicista i član UNS-a Branislav Gulan, dr Danilo Tomić i Risto Kostov objavili su priručnik „Vodič kroz zadrugarstvo Srbije“.

„Cilj publikacije je da, u akciji koja se vodi u Srbiji - osnivanje novih i obnova rada 500 zadruga, pomogne seoskim gazdinstvima. Za tu trogodišnju akciju obezbeđeno je ulaganje od 25 miliona evra“, kaže za sajt UNS-a kolega Gulan i dodaje da „osnivanje novih i reafirmacija postojećih zadruga treba da bude prvi korak u obnovi zapuštenih srpskih sela“.

„Želja nam je da zadruge i drugi oblici udruživanja omoguće selima da pored osnovne (proizvodnja i promet), imaju sposobnost organizovanja i drugih delatnosti u seoskim sredinama (seoski turizam, domaća radinost, lov, usluge pošte i komunalnih preduzeća, organizovanje prevoza seoskih učenika do škola, otvaranje obdaništa, zanatstva, organizovanje kulturnih i sportskih aktivnosti i drugo)“, navodi u predgovoru knjige akademik i urednik knjige Dragan Škorić.

Izdavač: Institut za ekonomiku poljoprivrede, Beograd

Pismo: Ćirilica

Broj strana: 84

Povez: Meki

Tiraž: 10.000

ISBN: 978-86-6269-058-6

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi