Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Objavljena fotomonografija Darka Dozeta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

19. 09. 2018.

Izvor: UNS

Objavljena fotomonografija Darka Dozeta

Poznati fotoreporter iz Novog Sada i član Uprave UNS-a Darko Dozet objavio je knjigu sa najvrednijim fotografijama u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Fotomonografiju, kojom obeležava 20 godina profesionalnog rada i 25 godina bavljenja fotografijom, možete naručiti mejlom na fotodozet@gmail.com ili telefonom na 069/512 0101.

Knjiga je tvrdog poveza, ima 288 strana, sa oko 250 fotografija podeljenih u deset oblasti: Život, Novi Sad, Vojvodina, Svet, Portreti, Detalji i boje, Pravoslavlje, Kosovo i Metohija, NATO, Migrantska kriza.

Pisana je srpskim i engleskim jezikom, a cena je 2.000 dinara.

Darko Dozet rođen je 1976. u Novom Sadu gde je završio Srednju grafičku školu, smer fotografija, posle koje se 1996. godine zaposlio u novosadskom dnevnom listu “Dnevnik”.

Od 1998. do 2007. godine radio je kao fotoreporter Novinske agencije Tanjug, a od 2007. godine je fotoreporter Kompanije Novosti.

Sarađivao je sa najuglednijim svetskim novinskim agencijama - Rojters, Evropska pres foto agencija, Asošijeted pres. Dozetove fotografije su objavljivale gotovo svi svetski listovi i magazini.

Član je Uprave UNS-a, osnivač i predsednik Foto asocijacije Vojvodine i jedan od osnivača Udruženja fotoreportera Srbije.

Samostalne izložbe imao je u više od pedeset gradova Srbije i inostranstva.

Dobitnik je brojnih priznanja među kojima su prva nagrada na Međunarodnom festivalu reportaže “Interfer”, nagrada za najboljeg fotoreportera “Večernjih novosti” i nagrada UNS-a „Laza Kostić“ za fotografiju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi