Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Specijalni popust za članove UNS-a u Muzičkoj školi Master blaster
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

17. 11. 2020.

Izvor: UNS

Specijalni popust za članove UNS-a u Muzičkoj školi Master blaster

Muzička škola Master Blaster obezbedila je specijalni paket sa popustom od 70 odsto za članove UNS-a ili njihovih porodica za časove gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijature i pevanja.

Popust mogu ostvariti tri polaznika iz Beograda, kao i tri iz ostalih delova Srbije koji bi nastavu pohađali onlajn. Nastava počinje 1. decembra 2020. godine.

Škola nudi devetomesečni program u periodu od decembra 2020. do avgusta 2021. godine, a moguće je pohađati, nezavisno od celog paketa, samo jedno, dva ili tri tromesečja što je pun paket nastave. Časovi, koji se mogu pohađati u prostorijama škole ili onlajn, individualni su.

Školarina se plaća u više mesečnih rata. Škola za svoje polaznike organizuje i koncerte, javne nastupe, radionice, radijska i televizijska snimanja. 

Rok za prijave je 30. novembar, Tamari Bojanovski na telefon 069/3344069.

Savremena Muzička škola Master Blaster osnovana je 2009. godine, kao prva beogradska škola za pop i rok muziku. Nalazi se u Resavskoj 28 u Beogradu. Predavači su aktivni muzičari. Više o školi pogledajte OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi