Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Klub novinara veterana proslavio rođendane članova rođenih u prva četiri meseca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

24. 04. 2024.

Autor: A. N. Izvor: UNS

Klub novinara veterana proslavio rođendane članova rođenih u prva četiri meseca

Novinari veterani UNS-a obeležili su danas rođendane svojih kolega koji su rođeni od januara do aprila.

Rođendan su danas u Udruženju novinara Srbije proslavili Dobrila Garić, Slobodanka Vučković, Bosiljka Jeličić, Dušanka Macanović, Kiril Panov, Dragoslava Peskarević i Slavica Trajković.

Novinari veterani setili su se i nedavno preminulog Radivoja Petrovića koji je rođen na jučerašnji dan.

“Mnogi od njih, nažalost, nisu više među nama, kao što je nedavno preminuli Radivoj Petrović, kome je rođendan bio 23. aprila”, rekao je predsednik Kluba novinara veterana UNS-a Petar Trajković.

Osim evociranja uspomena na prošle kolektivne rođendane, bilo je, kako je rekla članica Kluba veterana Nada Marković, reči o predstojećim aktivnostima.

 “Sve je proteklo u lepom rasploženju i sećanju na lepe prošle dane, koje smo takođe obeležavali u našem udruženju. No, i pored toga, kako život ide dalje, bilo je i dogovora za buduća događanja Kluba veterana pri UNS-u”, rekla je Nada Marković za UNS.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi