Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Foto izložba Anđelka Vasiljevića "Znameniti Srbi - i naši savremenici" od 10. maja u Budimpešti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

08. 05. 2024.

Izvor: UNS

Foto izložba Anđelka Vasiljevića "Znameniti Srbi - i naši savremenici" od 10. maja u Budimpešti

Izložba fotografija Anđelka Vasiljevića "Znameniti Srbi - i naši savremenici" biće otvorena u petak, 10. maja u 18 sati, u galeriji "Krug" zadužbine Save Tekelije "Tekelijanum" u Budimpešti, Mađarska.

„Ideja izložbe je očuvanje kulturnog indetiteta Srba u Mađarskoj i regionu. To je nastavak predhodne izložbe organizovane 2023. godine u Temišvaru. Na fotografijama su poznate ličnosti koje su svojim radom i umećem postigli veliki uspeh u svojim delatnostima i na taj način doprineli ugledu i poštovanju srpskog naroda u svetu, a samim tim postali uzor mladoj generaciji“, rekao je Vasiljević za UNS.

Neke od ličnosti na fotografijama koje će biti izložene su Novak Đoković, Emir Kusturica, Vladimir Veličković, Matija Bećković, Zoran Hristić...

Izložba će biti otvorena do 23. maja 2024. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi