Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Kecu nagrada FAO
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 09. 2009.

Kecu nagrada FAO


Organizacija Ujedinjenih nacija za poljoprivredu i hranu FAO, povodom Svetskog dana hrane, dodelila je prva visoka priznanja u Srbiji zaslužnim pojedincima za rad u ovoj oblasti.

Među dobitnicima nagrada za doprinos razvoja poljoprivredi je novinar i agrarni analitičar Čedomir Keco, potpredsednik Društva novinara Vojvodine i predsednik Aktiva agrarnih novinara DNV-a.

Čedomir Keco je dugogodišnji glavni urednik magazina "Poljoprivreda" i "Moje Gazdinstvo", autor je uvodnih komentara emisije " U našem ataru".

Ostali dobitnici su: dr Mirjana Milošević, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, profesorka dr Branka Lazić, prof. dr Jan Kišgeci, proizvođač Ivan Mamužić iz Ljutova, vlasnik „Slovana” Đura Bocka, direktor za marketing i kontrolu kvaliteta Jozef Gašparovski i dr Snežana Oljača, profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu

Medalje je uručila direktorka Regionalne kancelarije FAO prof. dr Maria Kadlečikova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi