Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Seminar u Kovačici
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

23. 11. 2009.

Seminar u Kovačici


U Kovačici je 20 i 21. novembra održan seminar «Francuska – EU – Srbija: međunarodna koprodukcija i distribucija televizijskog sadržaja» koju su organizovali francuski CFI-media cooperation i agencija edia Art Service International, uz podršku ambasade Republike Francuske i IREX-ovg programa za pomoć medijima u Srbiji.

Razmatrani su načini na koji dokumentarni programi proizvedeni u Srbiji mogu da nađu put do francuskih emitera i distributera. Francusku su predstavljali France Televison, Arte, F-production, FIFA festivala i DISCOP-a, a Srbiju TV B92, Televizija Vojvodine i dvadesetak vodećih produkcijskih kuća.

Na seminaru najviše pažnje privukle su prezentacije beogradske produkcije Dribbling Pictures i novosadskog Dag Studija. Delovi stenograma sa seminara naći će se u decembarskom broju časopisa Link.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi