Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Izašla knjiga "Dok anđeli spavaju"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

08. 12. 2009.

Izašla knjiga "Dok anđeli spavaju"

Knjiga "Dok anđeli spavaju" novinarke i autorke istoimene televizijske emisije Marine Rajević-Savić predstavljena je danas u Klubu – knjižari – galeriji Glasnik (Kneza Miloša 16). O knjizi su govorili Gojko Tešić, Petar Arbutina, Dragana Ćećez - Iljukić i Marina Rajević-Savić.

"Dok anđeli spavaju", u dve knjige, izdanje je Službenog glasnika. "Knjiga objedinjuje izbor antologijskih intervjua koji svojim prelaskom iz usmene u pisanu reč ne gube na kvalitetu već potvrđuju da je reč o publicistici za sva vremena, o razgovorima Marine Rajević-Savić s najinteresantnijim i najznačajnijim ličnostima naše epohe, među kojima su Patrijarh Pavle, Mira Alečković, Matija Bećković, Muftija Jusufspahić, Momo Kapor, Olivera Katarina, Emir Kusturica, Vladika Grigorije, Ljuba Popović, Eva Ras, Mira Stupica, Zoran Slavnić, Ljuba Tadić i dr." navode iz Službenog glasnika.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi