Naslovna  |  Aktuelno  |  DNV-UNS  |  Popusti za preglede u Global preventu za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNV-UNS

20. 10. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Popusti za preglede u Global preventu za članove UNS-a

Članovima Udruženja novinara Srbije (UNS) obezbeđen je popust od 15 % za sve sistematske i indikovane specijalističke preglede u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika Global prevent.

Pravo na popust imaju članovi UNS-a sa overenom članarinom za godinu koja je u toku.

Global prevent je u zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Novom Sadu koji se dve godine bavi pregledima radnika i izdaje lekarska uverenja za zasnivanje radnog odnosa , profesionalno usavršavanje i studiranje , rad na brodu , vozače i obuku iz prve pomoći, posedovanje i nošenje oružja, upravljanje motornim čamcem , a odnedavno se u ovoj klinici obavljaju i preventivni i specijalistički pregledi iz oblasti medicine rada, interne medicine, ginekologije i akušerstva, sportske medicine.

Ova privatna klinika poseduje sve potrebne dozvole Ministarstva zdravlja i ispunjava najviše standarde u oblasti medicine rada.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi