Naslovna  |  Aktuelno  |  Dosije "Utisak nedelje" (2014)  |  Protest ispred B92 zbog skidanja „Utiska”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dosije "Utisak nedelje" (2014)

29. 09. 2014.

Autor: D. P. Izvor: Danas

Protest ispred B92 zbog skidanja „Utiska”

Nekoliko stotina ljudi okupilo se sinoć ispred zgrade RTV B92 na protestnom skupu zbog skidanja sa programa kultne emisije “Utisak nedelje”. Okupljanje su organizovali NUNS i UNS, ono je počelo simbolično u 21 sat, kad je započinjala i ukinuta emisija i proteklo je bez ikakvih govora.

 

Na skupu su bile brojne javne ličnosti, pored ostalih, glumac Dragan Bjelogrlić, lider LDP Čedomir Jovanović, predsednik DS Bojan Pajtić, poslanici demokrata Borko Stefanović i Dragan Šutanovac, poslanik i zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević i lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović. Među prisutnima najviše je bilo novinara a viđeni su Slaviša Lekić, Antonela Riha, Olivera Kovačević, Rade Radovanović i mnogi drugi.

(Ni)je zabranjen

„Astonko“ doo, većinski vlasnik kompanije B92, obavestio je prekjuče javnost da su neistinite tvrdnje da je emisija „Utisak nedelje“ autorke Olje Bećković zabranjena te da je svako takvo i slično tumačenje nepostizanja dogovora o emitovanju emisije između autorke i većinskog akcionara B92 neosnovano i zlonamerno. Menadžment B92 saopštava da je „sa velikim entuzijazmom“ ponudio Olji Bećković i produkcijskoj kući „Mreža“ mogućnost da se emisija „Utisak nedelje“ emituje i proširi na redizajniranom kablovskom kanalu B 92 Info, što su oni „odbili iz razloga koji nisu poznati B92“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi